Vanaf 1 augustus jl. is ons zwembad gesloten Na 30 jaar is het zwembad toe aan een grote renovatie, zowel technisch als esthetisch. Kijkend naar onze visie op duurzaamheid, past een zwembad hier minder bij. In de aankomende tijd beraden wij ons, samen met onze hotelgasten en medewerkers, over een passende en alternatieve bestemming van deze ruimte. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Culturele parels van Zeeland

Zeeuwse historie


Naast zon, zee en strand is er in Zeeland nog veel meer te beleven. Wij hebben enkele unieke tips voor u geselecteerd.

Musea vind je overal in Zeeland! De provincie Zeeland heeft een rijke historie, die je kunt bewonderen in musea zoals het Zeeuws Museum in Middelburg of het Maritiem MuZEEum in Vlissingen.

MuZEEum: In dit voormalige stadspaleisje uit de Gouden Eeuw maakt u kennis met de grootse maritieme geschiedenis van Zeeland. Geniet van het adembenemende uitzicht op zee vanaf het dakbalkon met het unieke 17e eeuwse uitkijktorentje.

Het Zeeuws Museum is een feest voor het oog. De wereldberoemde 16e eeuwse wandtapijten, prachtige porselein- en schilderijenverzamelingen, verrassende mode- en streekdrachtenpresentaties en kabinetten met zeldzame schatten uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika bieden nieuwe perspectieven op de geschiedenis van Zeeland.

Deltapark Neeltje Jans: Zeeland ligt voor een groot deel op of onder de zeespiegel. Eind januari 1953 kwamen grote delen van Zeeland onder water te staan ook wel de watersnoodramp van '53 genoemd. Naar aanleiding hiervan zijn de Deltawerken gebouwd. Door een bezoek te brengen aan Deltapark Neeltje Jans ontdek je het verhaal achter de ramp en de bouw van de Deltawerken. 

Miniatuur Walcheren: wordt ook wel 'klein Walcheren' genoemd. Dit, omdat het een miniatuurpark Walcheren in het 'klein' laat zien inclusief de boulevard van Vlissingen en het abdijcomplex van Middelburg. 

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2023 - Creatie door LMG strategie + creatie