Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Gezondheid

Bij ons komt u tot rust


De zuivere lucht, de donkere nachten, de stille omgeving, de prachtige vergezichten tezamen met de faciliteiten die wij bieden zoals de sauna, fitness en de uitstekende matrassen zorgen ervoor dat u uitgerust terug naar huis gaat.

Onze service in het hotel is er op gericht om de gast zich thuis te laten voelen en speelt zoveel mogelijk in op de wensen en behoeftes van de gast. Daarbij worden de wensen en speciale voorkeuren gekoppeld aan het gastenprofiel, zodat bij een volgend bezoek aan het hotel hierop in gespeeld kan worden. Daarnaast hebben onze medewerkers passie voor het vak en zijn zij gedreven om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Fietsen in zeeland

Fietsen in zeeland

De mooiste fietsroutes
Fietsen in Zeeland betekent optimaal genieten van uitgestrekte wateren, weidse poldervergezichten en het ontdekken van de mooiste plekjes in de historische steden en dorpen.
Wandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland

De mooiste wandelroutes
Wandelen is dé manier om het prachtige Zeeland van dichtbij te ontdekken. Zeeland kent een wandelnetwerk van 500 kilometer, zodat u heel eenvoudig uw eigen wandelroute uitstippelt.

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie