Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Quizzzit of Bingggo


Een originele én grappige activiteit om samen met je collega's te spelen. Leuk om in te zetten als afsluiter van een lange (vergader)dag, of als tool om elkaar beter te leren kennen.

BINGGGO

Stap binnen in een wereld vol bruisende energie met ons sprankelende Bingggopakket! De ervaren Bingggomasters staan garant voor een bingo die bruisender is dan ooit tevoren. BINGGGO transformeert traditionele bingokaarten via een speciale website naar een nieuwe dimensie met levendige Trivia BINGGGO, vol meezingers en sprankelende humor. Het is dé unieke gelegenheid om samen met collega's een mooie prijs te winnen en plezier te beleven. De BINGGGO-master leidt je door de spannende rondes, waarbij elke deelnemer een unieke BINGGGO-kaart ontvangt. Met slechts een tik op je smartphone ben je klaar om mee te spelen en te genieten van het spektakel.

QUIZZZ

De quizzen zijn zoveel meer dan een pubquiz. Er wordt rekening gehouden met het publiek, passen de vragen en de quizmaster hierop aan en denken graag met mee om het maximale uit de pubquiz te halen. Interactie is daarbij het toverwoord. Met behulp van diverse Hilversumse regisseurs hebben we onze pubquizzen zo opgezet dat ze boordevol interactief entertainment zitten. Zo voegen we bijvoorbeeld elementen toe als karaoke, paardenrennen en hoger/lager. 

Duur: ongeveer 1,5 uur
Reistijd: geen

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie