Vanaf 1 augustus jl. is ons zwembad gesloten Na 30 jaar is het zwembad toe aan een grote renovatie, zowel technisch als esthetisch. Kijkend naar onze visie op duurzaamheid, past een zwembad hier minder bij. In de aankomende tijd beraden wij ons, samen met onze hotelgasten en medewerkers, over een passende en alternatieve bestemming van deze ruimte. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Lang zakelijk verblijf in Zeeland

Bent u opzoek naar een lang verblijf in Zeeland voor uw werk?


Voor zakelijke gasten die opzoek zijn naar een verblijf langer dan 7 nachten bieden wij onze longstayer voordelen aan.

Op basis van de duur van uw verblijf, vanaf 7 nachten, wordt er een prijs op maat gemaakt en kunt u genieten van extra voordelen zoals 15% korting op eten en drinken, 25% op wasserijkosten, gratis annuleren tot 18.00 uur op 1 dag voor aankomst en gratis parkeren. Daarnaast bieden wij u een gratis upgrade aan naar een hotelkamer Duinzijde op basis van beschikbaarheid.

“Na een lange dag werken heerlijk tot rust komen bij Strandhotel Westduin. Wekelijks ontvangen wij meerdere zakelijke gasten die Strandhotel Westduin zien als hun tweede thuis.
Een keer trek in een simpel stukje vlees met aardappelen of een lekkere pasta in plaats van een gerecht van onze kaart? Geen probleem!  Wij zorgen ervoor dat het voor u geregeld wordt. Wij doen er alles aan om het verblijf bij ons net zo vertrouwd te laten voelen als thuis.

– Team Sales

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2023 - Creatie door LMG strategie + creatie