Vanaf 1 augustus jl. is ons zwembad gesloten Na 30 jaar is het zwembad toe aan een grote renovatie, zowel technisch als esthetisch. Kijkend naar onze visie op duurzaamheid, past een zwembad hier minder bij. In de aankomende tijd beraden wij ons, samen met onze hotelgasten en medewerkers, over een passende en alternatieve bestemming van deze ruimte. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Workshop Strandjutten en Drijfhoutkunst


Niets is zo lekker als over het strand lopen en heerlijk uitwaaien. Strandhotel Westduin ligt op slechts 50 meter van het strand en daardoor uitermate geschikt om te jutten. Als je goed kijkt ligt er best wel veel afval op het strand. Dit kan variëren van hout, touw of ander aangespoeld materiaal. Op het eerste gezicht kun je hier niets mee, maar met een beetje uitdaging en begeleiding kun je er prachtige kunstwerken van maken. Met het zelf gevonden materiaal gaan wij aan het werk. Met zijn allen één groot kunstwerk of diverse kleine werkjes, het kan allemaal. Bij goed weer zal de workshop buiten plaatsvinden. Bij slecht weer is er een binnen alternatief waar de workshop kan plaatsvinden. Na afloop kun je het kunstwerk mee naar huis nemen.

De workshop wordt verzorgd door kunstenares Boukje Heddema. 

Informeer bij ons naar de prijzen! Reistijd: geen, in- en rondom het hotel mogelijk Duur workshop strandjutten en drijfhoutkunst maken: circa 2.5 uur.

Programma:

  • Introductie en jutten 1 uur
  • Korte pauze 0,5 uur . Indien gewenst met dranken naar keuze en hapje(s) naar keuze. De kosten hiervoor zijn op basis van nacalculatie.
  • Kunstwerk maken en afronden 1 uur

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2023 - Creatie door LMG strategie + creatie