Vanaf 1 augustus jl. is ons zwembad gesloten Na 30 jaar is het zwembad toe aan een grote renovatie, zowel technisch als esthetisch. Kijkend naar onze visie op duurzaamheid, past een zwembad hier minder bij. In de aankomende tijd beraden wij ons, samen met onze hotelgasten en medewerkers, over een passende en alternatieve bestemming van deze ruimte. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Meetings & Events in Zeeland

Vergaderen aan zee, vol inspiratie


Strandhotel Westduin is gelegen in de prachtige provincie Zeeland. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand. Naast een fantastische vakantiebestemming ook een unieke en inspirerende locatie voor uw vergadering, training, strandsessie, bedrijfsfeest en/of congres. Met ons team streven wij er voortdurend naar om uw wensen en verwachtingen waar te maken en te overtreffen! Dit doen wij door onze persoonlijke service, gastgerichte oplossingen, passie voor het vak en liefde voor onze omgeving.

Klik op een vergaderzaal voor meer informatie
Zaal 1 Zaal 2 Zaal 3 Zaal 4 Zaal 5 Zaal 6 Zaal 7 Zaal 8 Zaal 9

Kies je ruimte

Kies je ruimte

Strandhotel Westduin is het mooiste plekje onderaan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand, waar u kunt vergaderen met uw voeten in het zand. Wij hebben 9 multifunctionele vergaderzalen waar u terecht kunt met gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. Onze zalen hebben een oppervlakte die varieert van 45m2 tot 500m2. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, airconditioning en hebben toegang naar buiten.

Bekijk alle mogelijkheden
Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

In zeeland
Goed bereikbaar vanaf de snelweg A58 en de ligging middenin de Zeeuwse natuur maken Strandhotel Westduin ideaal voor een zakelijke overnachting. Het hotel ligt middenin een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van de zee en het strand. ​Hier kunt u heerlijk ontspannen. Of u kunt gebruik maken van onze faciliteiten zoals de sauna. De hotelkamers van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi, airco en Nespresso koffie.
Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee

Op 50 meter van het strand
Strandhotel Westduin is het mooiste plekje onderaan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand, waar u kunt vergaderen met uw voeten in het zand. Wij hebben 9 multifunctionele vergaderzalen waar u terecht kunt met gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. Onze zalen hebben een oppervlakte die varieert van 45m2 tot 500m2. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, airconditioning en hebben toegang naar buiten.
Teambuilding in Zeeland

Teambuilding in Zeeland

Op het Zeeuwse strand
Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heeft u naast uw bijeenkomst zin in een teambuildingsactiviteit? Hier aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven. Wij hebben een aantal teambuildingsactiviteiten voor u op een rij gezet. Van jong tot oud er is altijd wel iets te beleven niet ver van ons hotel vandaan.
Vergaderen aan Zee - dagdeel

Vergaderen aan Zee - dagdeel

4-uurs vergaderarrangementen
Een halve dag vergaderen met als optie een uitgebreide lunch of een heerlijk 3-gangen diner als aanvulling.
Vergaderen aan Zee - dag

Vergaderen aan Zee - dag

8 of 12-uurs vergaderarrangement
Kom een volledige dag vergaderen bij Strandhotel Westduin en sluit de dag eventueel af met een uitgebreid diner.
Vergaderen aan Zee - meerdaags

Vergaderen aan Zee - meerdaags

32 UURS ARRANGEMENT
Bij Strandhotel Westduin kunt u ook terecht voor meerdaagse vergaderarrangementen inclusief overnachting.

zakelijke evenementlocatie in Zeeland

Zakelijke bijeenkomst aan zee


Een verblijf in Strandhotel Westduin is een mooie kans om gezamenlijk eens totaal andere activiteiten dan anders te ondernemen. Natuur, water en strand zijn de unieke aanwezige kenmerken van Zeeland. Reden te meer om uw bijeenkomst in deze omgeving te organiseren.

Tevens kunt u door de nieuwe inspirerende vergadermogelijkheden, letterlijk en figuurlijk vergaderen met de tenen in het zand! Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Strandhotel Westduin kan het allemaal.

 

Strandhotel Westduin is door Meetings/Brinkman Media Group benoemd tot één van de top 25 meetinglocaties van het jaar 2020 in de Benelux. 

Een greep uit de bedrijven die wij hebben mogen ontvangen:

Benieuwd naar onze mogelijkheden ? Vraag vrijblijvend informatie aan


Vul het formulier in of neem contact op met onze salesafdeling.
Het invullen van uw voornaam is verplicht
Het invullen van uw achternaam is verplicht
Het invullen van een Geldig e-mail adres is verplicht
Het invullen een van dit veld is verplicht

Hoe kunnen we je helpen?

Anne Fleur
de Nood-Plaisier

Sales & Marketing Representative
Afdenood@westduin.nl
+31 (0) 118 555 515
Op woensdag afwezig

Bart
Braam

Sales Manager
Bbraam@westduin.nl
+31 (0) 118 555 515

Anne-Fleur en Bart-Braam

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2023 - Creatie door LMG strategie + creatie