Vanaf 1 augustus jl. is ons zwembad gesloten Na 30 jaar is het zwembad toe aan een grote renovatie, zowel technisch als esthetisch. Kijkend naar onze visie op duurzaamheid, past een zwembad hier minder bij. In de aankomende tijd beraden wij ons, samen met onze hotelgasten en medewerkers, over een passende en alternatieve bestemming van deze ruimte. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Gratis annuleren

Gratis annuleren tot 14:00 uur op 1 dag voor aankomst


Het is mogelijk uw hotelkamer tot 14:00 uur op 1 dag voor aankomst kosteloos te annuleren* met een maximum van 5 kamers. Bij annulering na 14:00 uur op 1 dag voor aankomst of bij een no show worden de reserveringskosten 100% doorberekend.

Bij een zakelijke overnachting is het mogelijk om uw hotelkamer tot 18:00 uur op 1 dag voor aankomst kosteloos te annuleren* met een maximum van 5 kamers. Bij annulering na 18:00 uur op 1 dag voor aankomst of bij een no show worden de reserveringskosten 100% doorberekend. 

*Non-refundable tarieven worden na het afronden van de reservering van de credit card afgeschreven. Reserveringen met dit tarief kunnen niet meer geannuleerd of gewijzigd worden.

Voor groepen vanaf 10 kamers gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca .

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2023 - Creatie door LMG strategie + creatie