Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Wandelen

Wandelen over het strand


Een wandelroute stippelt u eenvoudig uit, met het 500 kilometer lange wandelnetwerk in Zeeland. Wilt u heerlijk gaan wandelen tijdens een weekendje weg? Dan kunt u heel gemakkelijk gebruik maken van een wandelroute Zeeland. U kunt direct gaan wandelen vanaf Strandhotel Westduin, bijvoorbeeld over het strand, of een andere wandelroute Zeeland nemen. Wij hebben voor u een paar mooie wandelroutes geselecteerd. Trek uw stevige wandelschoenen aan en geniet van de heerlijke Zeeuwse natuur tijdens het wandelen in Zeeland.

Route: Vlissingen te voet

Deze wandelroute Zeeland neemt u in 1,5 uur mee door het schitterende historische Vlissingen. U wandelt langs het oude Beursgebouw, naar de kade van de boulevard van Vlissingen. Tijdens deze wandelroute Zeeland heeft u een prachtig uitzicht over de grote zeeschepen die richting de haven van Vlissingen gaan. Vlissingen is de stad van zeeheld Michiel de Ruyter en die komt u zeker tegen op deze wandelroute Zeeland! Ook het mooie MuZEEum ontbreekt niet in deze wandelroute Zeeland Vlissingen.

Route Vlissingen te voet

Route: Wandelen in Veere

De Wandelroute Zeeland Veere neemt u in een wandeling van één uur, mee door het bijzondere Veere. Ook deze wandelroute Zeeland start bij het oude Stadhuis, uit de 15e eeuw. Na een bezichtiging van het Stadhuis, wandelt u via de ‘Schotse’ pakhuizen naar de Campveerse toren en de in zee verdwenen Kruydtoren. Via de mooie Onze Lieve Vrouwe Kerk loopt u met deze wandelroute Zeeland Veere door de schilderachtige straatjes weer richting het Stadhuis.

Route Wandelen in Veere

Wandelen in Middelburg Monumentenstad

Met deze wandelroute Zeeland Middelburg komt u langs de mooiste plekjes van deze historische hoofdstad van Zeeland. De wandelroute Zeeland Middelburg Monumentenstad begint natuurlijk bij het oude Stadhuis en de Abdij van Middelburg. Hier ziet u ook de hoge toren de Lange Jan.  Tijdens deze wandelroute Zeeland Middelburg loopt u langs de talrijke monumenten van Middelburg en komt weer uit bij de Abdij, waar nu ook het Zeeuws Museum is gevestigd.

Route Wandelen in Middelburg monumentenstad

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie