Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Wandelen in Zeeland

De mooiste wandelroutes


Wandelen is dé manier om het prachtige Zeeland van dichtbij te ontdekken. Zeeland kent een wandelnetwerk van 500 kilometer, zodat u heel eenvoudig uw eigen wandelroute uitstippelt.

Door de natuur of door de historische Zeeuwse steden, voor ieder wat wils!

U kunt uw wandeling starten vanaf het hotel, bijvoorbeeld over het strand richting Vlissingen of over de duinen richting Zoutelande. Wij hebben voor u een paar mooie wandelroutes geselecteerd. Trek uw stevige wandelschoenen aan en geniet van de heerlijke Zeeuwse natuur tijdens het wandelen.

Vlissingen te voet

Deze wandelroute neemt u in 1,5 uur mee door het schitterende historische Vlissingen. U wandelt langs het oude Beursgebouw, naar de kade van de boulevard van Vlissingen. Tijdens deze wandelroute heeft u een prachtig uitzicht over de grote zeeschepen die richting de haven van Vlissingen gaan. Vlissingen is de stad van zeeheld Michiel de Ruyter en die komt u zeker tegen op deze wandelroute! Ook het mooie MuZEEum ontbreekt niet in deze wandelroute.

Route Vlissingen te voet

Wandelen in Veere  

De wandelroute in Veere neemt u in een wandeling van één uur, mee door het bijzondere Veere. Deze wandelroute start bij het oude Stadhuis, uit de 15e eeuw. Na een bezichtiging van het Stadhuis, wandelt u via de ‘Schotse’ pakhuizen naar de Campveerse toren en de in zee verdwenen Kruydtoren. Via de mooie Onze Lieve Vrouwe Kerk loopt u met deze wandelroute door de schilderachtige straatjes weer richting het Stadhuis.

Route Wandelen in Veere

Wandelen in Middelburg Monumentenstad

Met deze wandelroute door Middelburg komt u langs de mooiste plekjes van deze historische hoofdstad van Zeeland. De wandelroute Middelburg Monumentenstad begint natuurlijk bij het oude Stadhuis en de Abdij van Middelburg. Hier ziet u ook de hoge toren de Lange Jan. Tijdens deze wandelroute loopt u langs de talrijke monumenten van Middelburg en komt weer uit bij de Abdij, waar ook het Zeeuws Museum is gevestigd.

Route Wandelen in Middelburg monumentenstad
Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie