Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

1985

Samenwerking


In maart 1985 ontving Izeboud kritische berichten van de bank. De jaarcijfers over 1985 waren teleurstellen en het totale kostenpatroon was te hoog. Investeringen konden bijdragen aan de vereiste omzetstijging. Een voorbeeld daarvan is de installatie van een minibar in de kamer.

In april 1988 sloot Izeboud met Golden Tulip-keten een franchiseovereenkomst voor gebruik van de naam en de promotieactiviteiten van Hotels. In 1992 verbrak Izeboud de samenwerking met de Golden Tulip-keten. was in die jaren een relatief kleine organisatie die niet aan zijn voorwaarden kon voldoen en met kinderziekten kampte. 

Ook in 1989 waren nieuwe investeringen nodig, vooral door toenemende vraag naar meerdaagse congresaccommodatie. De zakelijke markt van cursussen, vergaderingen, seminars en trainingen begon voor het hotel de belangrijkste inkomstenbron te worden.

Het jaar 1994 was voor Hotel Westduin erg belangrijk. Het hotel bestond 1 juni tien jaar en kon in oktober de vleugel met de nieuwe accommodaties in gebruik nemen. Het hotel beschikte nu over 90 tweepersoonskamers, 8 vergaderzalen en geheel nieuw binnenzwembad met fitnessruimte. Bij het zwembad waren 2 zonnebanken geplaatst, een sauna, een toilet en kleedruimten. Het hotelterrein was uitgebreid tot 10.000 m2.

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie