Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Hotelfaciliteiten

Bekijk alle faciliteiten


Tijdens uw verblijf in ons hotel aan zee bent u van alle gemakken voorzien. Naast een bezoek aan de infrarood sauna kunt u ook gebruik maken van onze gratis WiFi. Tevens is er een fitness met professionele apparatuur. Daarnaast kunt u bij het hotel (elektrische) fietsen huren en er is een overdekte fietsenstalling plus oplaadpunt voor elektronische fietsen.

Gratis parkeren bij directe reserveringen
Het hotel heeft circa 130 parkeerplaatsen. Wanneer u direct bij ons reserveert, kunt u gratis parkeren. Dit is één van de voordelen voor u als u direct bij ons reserveert!
De kosten voor parkeren voor niet direct gemaakte reserveringen bedragen € 10,00 per dag. 

Gratis WiFi
Wilt u online zaken kunnen doen en uw e-mail, of sociale media bijhouden? Wij bieden u gratis WiFi in het gehele hotel.

Oplaadpunt voor elektrische auto's
Strandhotel Westduin beschikt over een eigen oplaadpunt voor elektrische auto's. Deze zijn op basis van beschikbaarheid. 

Waterkoker en koffiemachine
Al onze kamers zijn voorzien van een koffiemachine en een waterkoker. 
Hierbij zijn 4 cupjes koffie (2 x lungo en 2 x espresso) en 2 theezakjes inclusief. Extra cupjes en theezakjes zijn tegen betaling bij onze receptie te verkrijgen. 

Minibar
Iedere kamer is voorzien van een minibar.
Deze is niet standaard gevuld. 

Heren- en damesfietsen
U kunt fietsen huren met 3 versnellingen, handrem, verstelbaar comfortabel zadel en stuur. De prijs per fiets per dag is € 15,- en € 12,- voor vier uur.

Elektrische Fietsen
De elektrische fietsen hebben een actieradius van 50 tot 100 kilometer. Prijs per fiets per dag € 32,50. Reserveren gewenst.

E-choppers
In samenwerking met Euro Wheelz is het mogelijk om E-choppers te huren bij ons hotel.
Bekijk hier de mogelijkheden

ION Oplaadpunt
Bij onze ION oplaadpunten kunnen bezitters van een elektrische fiets hun accu gratis opladen via het stopcontact (220V). Ons oplaadpunten vindt u in de verhuur fietsenstalling, naast ons Tuinterras.

Overdekte fietsenstalling 
Strandhotel Westduin beschikt over een fietsenstalling voor fietsen, scooters en motoren. Geopend van 7:00 tot 23:00 uur. Gerbruik op eigen risico.

Hardlopen
Strandhotel Westduin bevindt zich midden in natuurgebied Westduin. Vele paden zijn aangelegd waar u kunt wandelen of hardlopen. Beklim de hoogste duin van Walcheren in Dishoek en loop door het mulle zand richting Westduin.

Roomservice
Ontbijt op bed? Op uw kamer ontbijten is mogelijk van ma t/m vr van 07.00–10.30 uur en in het weekend van 08.00 – 10.30 uur. Tevens kunt u diverse items bestellen van onze roomservice kaart. Voor de roomservice rekenen wij een toeslag van € 7,50.

Honden in het hotel
Honden zijn helaas niet toegestaan in ons hotel.

Mindervalide badkamer
Ons hotel beschikt over een mindervalide badkamer. 

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie