Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Green key

Green key goud certificaat


Strandhotel Westduin is een hotel met visie voor de toekomst. Een goede sfeer, een unieke locatie midden in de natuur en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om voor ons hotel te kiezen voor een overnachting, zowel zakelijk als voor een toeristisch verblijf of vergadering. Maar wij doen meer dan u denkt. U helpt tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering, ook voor de volgende generaties.

Als duurzame onderneming is Strandhotel Westduin gecertificeerd met het Green Key GOUD certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het behoud van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

Lees hier meer over onze tuinen

Aan welke maatregelen kunt u denken?

Wij zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en wil hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Bekijk onze MVO verklaring

 

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie