Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Over ons hotel

Zeeuwse gastvrijheid, natuurlijk in Zeeland


Strandhotel Westduin ligt direct achter de laagste duinovergang van Walcheren bij Vlissingen, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst, overnachting of evenement in Zeeland. In de buurt van ons strandhotel vindt u leuke badplaatsen zoals Domburg en Zoutelande. 

Overnachten met al het moois van Zeeland binnen handbereik? Geniet tijdens uw verblijf van de zilte zeelucht, de bruisende branding en de adembenemende kustlijn. Slenter over de kronkelige paden door de duinen naar Domburg of breng een bezoek aan Vlissingen, Veere en Middelburg.

Duurzaamheid

Bij ons is uw 'footprint' kleiner

Strandhotel Westduin doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft een toekomstgerichte visie. People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van het beleid, waardoor duurzaamheid geïntegreerd is in alle bedrijfsactiviteiten. Hieronder verstaan we naast de financiële winst, ook de winst voor mens en milieu.

Wij zijn nauw verbonden met de omgeving en maken ons sterk voor de natuur, duurzaamheid zit in ons DNA. Niet voor niets zijn we gecertificeerd met een gouden Green Key certificaat.

Bekijk hier onze Green key pagina

  

Strandhotel Westduin Zeeland

Gezondheid

Bij ons komt u tot rust

Gezondheid

Bij ons komt u tot rust

De zuivere lucht, de donkere nachten, de stille omgeving, de prachtige vergezichten tezamen met de faciliteiten die wij bieden zoals de sauna, fitness en de uitstekende matrassen zorgen ervoor dat u uitgerust terug naar huis gaat.

Onze service in het hotel is er op gericht om de gast zich thuis te laten voelen en speelt zoveel mogelijk in op de wensen en behoeftes van de gast. Daarbij worden de wensen en speciale voorkeuren gekoppeld aan het gastenprofiel, zodat bij een volgend bezoek aan het hotel hierop in gespeeld kan worden. Daarnaast hebben onze medewerkers passie voor het vak en zijn zij gedreven om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Omgeving

Bij ons wordt u wakker met zand tussen uw tenen

Strandhotel Westduin is gelegen in een natuurgebied onderaan de duinen. Vanuit uw kamer loopt u zo via het duinpad het strand op.

Het hotel ligt in een natuurlijk gebied onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand. Word wakker met het uitzicht op het duinlandschap en geniet op uw balkon of terras van de zilte lucht. Neem in de zomer een duik in de zoute zee en geniet van de zonnestralen op uw gezicht. Loop in het najaar of in de winter over de mooie stranden en waai heerlijk uit en adem de gezonde lucht in. Strand en zee zijn het hele jaar door goed.

 

 

 

Geniet alvast van de Zeeuwse kust

Geniet alvast van de Zeeuwse kust

Bekijk live de omgeving

Met de webcam van Strandhotel Westduin in Zeeland aan de Noordzeekust bent u altijd op de hoogte van het meest actuele weer. De webcam is geplaatst op het dak van ons hotel en brengt iedere paar minuten de volledige omgeving in beeld. Zo ziet u de duinen het achterland van Koudekerke en nog veel meer.

Bekijk onze live webcams
Het invullen van een Geldig e-mail adres is verplicht
Het invullen van uw voornaam is verplicht
Het invullen van uw achternaam is verplicht

Aanmelden
& profiteren


Ontvang de exclusieve aanbiedingen van Strandhotel Westduin per e-mail.

Faciliteiten

Faciliteiten


Tijdens uw verblijf in ons hotel aan zee bent u van alle gemakken voorzien. Naast een bezoek aan de infrarood sauna, kunt u ook gebruik maken van onze gratis WiFi. Tevens is er een fitness met professionele apparatuur. Daarnaast kunt u bij het hotel (elektrische) fietsen huren en er is een overdekte fietsenstalling plus oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het hotel beschikt ook over een mindervalide badkamer. 

Bekijk hier alle faciliteiten

Zwembad (gesloten)

Zwembad (gesloten)

Ons zwembad is per 1 augustus 2023 gesloten.
Top fit Westduin

Top fit Westduin

Bewegen in de Zeeuwse natuur
U kunt heerlijk wandelen, hardlopen of fietsen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht en de Zeeuwse zilte buitenlucht.

Oorsprong van het hotel

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie