Vul een aankomstdatum in
Vul een vertrekdatum in
Mogelijk bent u velden vergeten in te vullen

Trouwen aan de Zeeuwse kust

Trouwen in Zeeland


Organiseer uw bruiloft bij het mooiste plekje onderaan de duinen! Wij geven persoonlijke aandacht en denken mee met jullie wensen om zo de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Wij zullen u en uw gasten, in een groot of klein gezelschap, volledig ontzorgen.

TROUWEN BIJ HET MOOISTE PLEKJE ONDERAAN DE DUINEN

Wij denken graag met u mee en bieden u persoonlijke aandacht om de meest speciale dag van uw leven werkelijkheid te maken. Bij ons bent u geen nummer maar wij werken voor u op maat. U kunt bij Strandhotel Westduin binnen en buiten trouwen, door onze flexibele ruimtes en personeel zal ongeacht het weer deze speciale dag een succes worden. Wij bieden u alle faciliteiten voor uw gehele bruiloft, van de ceremonie, het aansnijden van de taart tot aan de feestavond. Na deze speciale dag kunt u en kunnen uw gasten ook overnachten in het hotel. Op deze dag bieden wij u verschillende mogelijkheden.

bekijk het trouwmagazine

Voor uw diner kunt u genieten van de verse en lokale producten waar het keuken team mee werkt. U kunt kiezen voor een geserveerd diner met 3 of 4 gangen, hierbij kunt u een keus maken van de menukaart. Omdat wij graag koken met verse producten die het seizoen te bieden heeft wisselen wij gedurende het jaar van de menukaart.

 

Trouwen in Zeeland bij Strandhotel Westduin Feest locatie Zeeland Trouwen in Zeeland diner Strandhotel Westduin
Bruidsarrangement Zeeland Trouwlocatie Zeeland proostmoment Trouwen op locatie

Strandhotel Westduin Zeeland

Hotel aan zee op 50 meter van het strand.

adres

Westduin 1
4371 PE 
Koudekerke/Vlissingen

Route


Copyright © 2024 - Creatie door LMG strategie + creatie